3 februari 2016

#Stampin'Up! gewoon woensdag.....Explosion box

Op mijn facebook pagina heb ik een tijdje terug de explosion box van Inge Groot gedeeld want ik vond um mooi gemaakt en zeker een uitdaging om deze zelf eens te maken. Zoals je ziet heb ik mijn best gedaan om ook een explosion box te maken. Ik heb um in dezelfde stijl gehouden zoals het voorbeeld. Zo ook de kleine kaartjes en het cadeauzakje in het midden.

De box heb ik gemaakt uit een vel 12"x 12"wishper white cardstock. Het papier is van de Love Blossoms paperpad en ook heb ik het bijpassende Embellishment kit gebruikt. De stempels komen uit de You're So Lovely set. Verdere gebruikte materialen wordt hieronder weergegeven. 

Hostess Wanted
Vind je het ook leuk om een kaart oid te maken met Stampin'Up! producten of wil je het wel eens een keer proberen, je hebt echt geen ervaring nodig. Dan vind ik het SU-per leuk om eens een keer bij jou een party of workshop te geven. Met 4 personen aan je tafel kunnen we er al een heel leuk feestje van maken en zeker in deze Sale-a-Bration periode. En iedere booking levert sowieso een leuk cadeautje van mij op!!

Wil je meer weten of een afspraak maken via onderstaande gegevens ben ik te bereiken......

Tot Scraps'!
Diana van der Kooij
Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708
email : Dianavdkooij@kpnmail.nl 


Built for Free Using: My Stampin Blog

0 reacties:

Een reactie posten

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl