Stampin'Up! Bestellenhttps://www2.stampinup.com/ecweb/default.aspx

Stampin' Up!® producten worden niet in winkels verkocht, maar zijn verkrijgbaar via een netwerk van onafhankelijke consultants, genaamd Stampin' Up!® demonstratrices.

Vaak is het geven van een party of workshop de manier op kennis te maken met de producten en om ideeën te delen en gewoon een leuk samenzijn met andere creatievelingen.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je niet in de positie bent om een stempelparty te geven of heb je daar gewoonweg geen zin in, geen tijd voor of geen behoefte aan.

De oplossing:  Je kunt bij mijn alles bestellen wat in de lopende catalogussen staat. Dat wil zeggen de jaarlijkse catalogus. Maar ook uit  de dan geldende seizoenscatalogus, waarvan de producten in sommige gevallen tijdelijk beschikbaar zijn. Het kan zijn dat sommige producten zo'n succes zijn dat deze in de jaarlijkse catalogus van het jaar erop staan.


Door je verlanglijstje via onderstaand e-mailadres aan mij door te sturen bestel ik rechtstreeks de producten bij Stampin'Up! De producten, ongeacht de hoeveelheid en grote, zullen gestuurd worden naar het opgegeven adres en de kosten hiervoor bedragen per bestelling € 5,95. Je bestelling zal bezorgd worden via UPS.


let op bij een bestelling vanaf € 200,00 ontvang je ook nog eens Stampin'Reward volgens onderstaand overzicht
Heb je interesse in het bestellen van Stampin'Up! producten mail dan naar: Dianavdkooij@kpnmail.nl of bel/whatsApp voor meer informatie
naar: 06-41226555 


T

0 reacties:

Een reactie posten

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl