5 januari 2016

#Stampin'Up! Hooray.....Lets Sale-a-Bration


Ook dit seizoen hebben we een catalogus van 51 bladzijden die bordenvol nieuwe stempelsets, papier, embellishements staat. Maar niet te vergeten, het ook weer een super vol ideenboek is. Wil je ook een exemplaar hebben neem dan even contact met me op. 

Natuurlijk is de Spring/Summer Catalogus en de Sale-a-Bration Folder ook digitaal in te zien. Ga hiervoor naar de rechterzijde van deze pagina en klik het plaatje van de desbetreffende folder/catalogus aan. 


Natuurlijk moet er voor vandaag een feestelijk kaartje zijn......het is per slot van rekening de start van Sale-a-Bration en niet te vergeten de nieuwe Spring/Summer Catalogus. Hoe leuk is om nieuwe producten te kopen en bij ieder 60€ er nog een gratis cadeautje te mogen uitkiezen.

Dit kaartje was tijdens On Stage in Brussel één die we daar alvast konden maken, althans de voorkant. De ballonetjes, de cupcakes en het kaarsje op de I, zijn verkrijgbaar in een party punch pack en is natuurlijk met de stempelset verkrijgbaar als bundel. Het design papier is een paperstack van 12"x12" en is gevuld met 48 sheets. Met dit papier kom je echt nooit te kort.

Wil je meer weten of bestellen dan kan dat via onderstaande gegevens.

Heb je interesse in een make an take of workshop kijk dan via bovenstaande pagina's naar mijn kwartaal kalender van 2016.


Tot Scraps'!/
Diana van der Kooij
Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708
email : Dianavdkooij@kpnmail.nl 

0 reacties:

Een reactie posten

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl