8 juli 2013

Nieuw, Nieuw................Stampin'Up! stempel/kleuren club'!

,


Nieuw, nieuw, nieuw........Stempel/kleuren Club'! 
vanaf 21 augustus kan je je ook op geven voor de Stempelclub. Omdat bij de lancering van een nieuwe catalogus je wensenlijst van Stampin'Up! producten weer toeneemt kan je ook maandelijks meedoen aan de stempel en kleuren club. 

Wat houdt deze club in.....je geeft je op voor 6 maanden. In deze periode kies je maandelijks 1 stempelset en 2 inktpads, of andere kleurproducten. Het bedrag is per maand wisselend omdat de stempelset ook wisselend van prijs zijn. Je hebt de kosten hierdoor zelf in de hand

Rekenvoorbeeld: stemelset Polka-dot Pieces € 19,95
                        2 inktpads á € 6,50 =         € 13,50
                        handelingskosten               €  3,50 +   
                                                                € 36,95

n.b. uiteraard worden de verzendkosten eventueel aangepast als dat nodig is.

Ook ontvang je van mij hierbij maandelijks een extra item('s) om je bestelling compleet te maken. Denk hierbij aan bijpassend cardstock, lint en embellishements.

Maar natuurlijk ga ik ook door met de bestaande kleurenclubs'!


Inktpad club'!De inktpad club heeft een looptijd van 6 maanden. De kosten voor deze club bedragen € 29,95 per maand inclusief verzendkosten.
Totaal zijn er 50 Stampin'Up! ink(t)pads. Na het verstrijken van de 4 maanden kan je voor nogmaals 4 maanden deelnemen aan de club net zolang dat je de kleurencollectie van jou keuze hebt of misschien wel alle ink(t)pads hebt.

De inktpads van Stampin'Up! zijn niet alleen geweldig van kleur maar ook van structuur en het bewaarsysteem. De inktpad heeft een geen gebruikelijk linnenbovenkant maar van foam. Hierdoor be-inkt je je stempel heel gelijkmatig.

Deze inktpads zijn ook te gebruiken om mee te kleuren door gebruik van de waterpen maar ook met de speciale blenderpen.


Marker club'!De marker club heeft een vaste looptijd van 4 maanden met 4 deelnemers. In deze 4 maanden ontvang je maandelijks 1 kleurenfamilie. De "In colors" (de 2 jaarlijkse) zijn niet inbegrepen. Ook ontvang je tijdens deze 4 maanden de handige bewaarbox. In deze box is nog ruimte over om ook de losse verkrijgbare markers in op te bergen. Deze kosten voor deze club bedragen € 34,75 per maand inclusief verzendkosten.

De markers van Stampin'Up! zijn niet alleen te gebruiken om mee te kleuren maar ze zijn ook ontworpen om mee te stempelen. De markers zijn dan ook geweldige aanvulling op me inktpads.

Omdat Stampin'Up! alles in kleuren families heeft ondergebracht zijn deze markers hervulbaar. Hierdoor hoef je nooit meer nieuwe markers te kopen. Wel heb je de re-inkers (bijvul flesjes) hiervoor nodig.

Reinker club'! De re-inker club'!, heeft alles te maken met de 2 bovenstaande clubs. Met de re-inkers kan je niet alleen je inktpads bijvullen maar ook je markers. Natuurlijk hebben de re-inkers nog een heleboel andere toepassingen. Zoals het kleuren van je klei voor het maken van je eigen embellishments of om er mee te kleuren e.d.

De re-inkers gaan per kleurenfamilie en de in-colors. Ze kosten per 10 flesjes 34,95. Omdat ze met pakketpost verstuurd zullen worden kan er gekozen worden om ze met post.nl te versturen ad. € 6,75 of via de DHL ad. € 4,00. Bij DHL kan er gekozen worden voor een afhaalpunt bij jouw in de buurt.

Deze club heeft een vaste looptijd van 5 maanden.

Als er sprake is van voldoende deelnemers van alle clubs'! zullen de hostesscredits evenredig per deelnemer over de periode van minimaal 4 maanden worden verdeeld!!

Dus waar wacht je op, geef je op voor 1 van de Stampin'Up! Club door een email te sturen naar: Dianavdkooij@kpnmail.nl

Tot Scraps'! ~Diana~

Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708


* De volgorde van aanmelden bepaalt de deelname aan de Club.  De verzending is op eigen risico van de ontvanger.

0 reacties:

Een reactie posten

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl