6 oktober 2009

*Pink Cat Studio* een digi Boo!


De Digi images die Melissa van Pink Cat Studio maakt zijn zo onwijs leuk, dat ik me ook eens heb gewaagd om zo'n "Digi stamp" te kopen. Nou moet ik zeggen dat het bij mij zo snel echt niet werkt, kep dan ook geen heattool. Dus met de fohn erop en later nog op de verwarming gelegd en helaas loopt de inkt toch nog uit. Maar met heel voorzichtig kleuren kom je ook nog een heel eind. Omdat de koop van 1 van de images bestaat uit 2, heb ik ze vandaag op mijn werk op een laserprinter uitgeprint. Maar helaas ook dan nog loopt de inkt helaas wat uit. Volgens inside information moet ik het stempelpapier van CardArt gebruiken dus dat krijgt nog 1 kans....en anders is dit avontuur niet aan mij besteed....(helaas)

De kaart heb ik gemaakt met een Lay-Out! van Inge voor onze club Scraps! het papier is een paperpad nog van vorig jaar van My Little Bicycle.

Thanks for stopping by ~Diana~

12 reacties:

  1. prachtige kaart diaan, ik heb het een dag van tevoren uitgeprint zodat het een hele dag en nacht kan drogen en dan gaat het prima
    liefs Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke kaart, Diaan! En ik print het uit op stempelpapier van Card Art en laat het een paar uur met rust. Dan is het goed droog en heb je geen last van doorlopen ;)

    San x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. A gorgeous card Diana, the black and orange work so well and a totally cute image!
    Clairex

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een prachtige en stijlvolle kaart, ik heb een brother printer met daarin niet de originele inkt en dat werkt perfect niks drogen gelijk aan de slag, en gewoon 160gr papier van de kopieshop
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super gaaf halloween kaartje, echt heel mooi en super leuk!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit is ook een schatje Diana! Ik ben benieuwd of het op het cardart papier beter gaat. Het ziet er overgens niet uitgelopen uit op de foto hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. gaaaaaaaaaaaf Diaan en bij mij hetzelfde probleem hoor...ook met de copics wil het niet of je moet wel heel voorzichtig inkleuren...ga het ook nog eens met potloden proberen en dan met de Card Art stempelpapier en anders is het voor mij ook over en uit...misschien kunnen we Inge eens vragen op de clubdag hoe zij dat doet?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hi Diana

    Wat een prachtig kaartje is het geworden !!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind hem toch super leuk geworden Diana !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. een prachtige kaart, Diana, heel mooi afgewerkt!
    ik heb hetzelfde probleem, maar de laatste drie dagen heb ik niks meer ingekleurd, dus mijn images zouden nu helemaal droog zijn, ik zal morgen opnieuw proberen, ik ben benieuwd!
    groetjes, Alina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. heel mooi kaartje!
    Spijtig dat het uitloopt
    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl