25 februari 2015

#Stampin'Up! gewoon woensdag


Iedereen heeft dat denk ik wel een mandje met restjes papier en onbegrepen stukken. Oftewel deze Circle Card Thinlits lag keurig uitgestanst in mijn restjes mandje. Ook het ge-emboste midden rondje lag ook keurig in dat zelfde mandje, althans toen was het nog geen rondje. Voor een ander opdrachtje had ik nog de Painted Petals stempelset op mijn bureau liggen en whalla daar is deze kaart dus uiteindelijk uitgekomen. De achtergrond heb ik gestempeld met de Dictionary en die vlindertjes heb ik eerst gestempeld uit de Butterfly Basics stempelset.

Sale-A-Bration
Waarschijnlijk heb je het al gezien of gelezen maar van 1 maart tot en met 31 maart '15 heeft Stampin'Up! 4 gratis Sale-a-Bration producten toegevoegd aan het assortiment. Wil je meer zien klik dan op deze >link< en je ziet de 4 nieuwe producten met hele leuke voorbeelden. Als je wilt bestellen of je wilt meer informatie dan hoor ik het graag.

Workshopkalender
Ook heb ik de pagina van mijn workshopkalender aangepast. Ik zou het leuk vinden je een keer aan mijn tafel te verwelkomen.

Tot Scraps'! Diana

telefoon: 06-41226555 / 070-3935708

4 reacties:

 1. Ook mijn motto niks weggooien je ziet er komt altijd wel iets leuks uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kaartje weer Diana! Mooie kleurtjes bij elkaar! Groetjes, Miranda v.d.W.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Miranda.....Leuk om je reactie te lezen
   Groetjes Diana

   Verwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl