23 november 2014

#Stampin'Up! *Build you own Bonus *extra bestelronde


Instappen!!
Vanaf dinsdag 25 november tot en met dinsdag 2 december 2014 is er een geweldige Stampin'Up! starters-instap-aanbieding.

Wat houdt deze aanbieding in:
  • 25% extra korting op de Starterskit, dus in plaats van  de € 129,00 betaal je nu € 96,75 en mag je voor € 175.00 aan producten uitzoeken.
  • Meld je je aan gedurende deze actie periode, dan krijg je als extra ook nog eens een 5% cash bonus op alle aankopen/verkopen die je doet in de maand december.
Dit is de kans om je nu aan te melden als Stampin'Up! demonstratrice en hierdoor geef je jezelf wel het super leuke Sinter-Kerst cadea. Het is natuurlijk niet verplicht om workshops en/of party's te geven om ook te profiteren van deze actie. Kijk HIER en lees over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Wil je meer informatie; mail dan naar Dianavdkooij@kpnmail.nl

Wil je liever eerst 1 op 1 informatie ontvangen, dat kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom bij mij thuis. Woon je niet in de buurt of heb je geen tijd...telefonisch kan natuurlijk ook altijd.


Bestellen?
Van de week doe ik nog een extra bestelling....heb je nog dat ene dingetje of dangetje nodig dan hoor ik het graag.
of

Als je nog een verlanglijstje hebt voor de Sinter Klaas of voor onder de kerstboom dan is dit het moment om deze in te leveren. Je betaald namelijk géén verzendkosten bij elke bestelling van tenminste € 75,00. Dus wacht niet langer......ik zie je email of telefoontje graag tegemoet

Tot Scraps'! ~Diana~

Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708volg me via mijn facebookpagina Scraps by Diana
of ga naar mijn pinterest voor meer ideeën.