16 maart 2016

#Stampin'Up! gewoon woensdagAls ik een nieuwe teamlid mag verwelkomen dan gebeurt dat natuurlijk met een kaartje. Dus ook hier van harte welkom Jolanda.

Helaas heb ik onderstaande kaart moeten maken voor iemand waar ik, zoals de tekst al zegt, aan denk. Momenteel ondergaat ze een mindere tijd in haar leven....dus dit is wel het minste wat ik kan doen.


Voor de 1e kaart heb ik de stempelset "Welcome Words"gebruikt en zonder dat ik hierop geattendeerd werd door mijn bestie wat ie me nooit opgevallen. Maar hij is super leuk geprijsd (21€) en jij krijgt er 20 stempels voor.

De bloemen komen uit de Botanical Builder Framelits Dies en in deze stansenset zitten wel 14 Dies. Dus hoeveel combinaties kan je wel niet maken met deze bloemen en blaadjes.


De giveaway is deze keer gewonnen door Bianca Lagrand. Gefeliciteerd met je prijs en ik stuur um naar je toe!!

Op Vrijdag 25 maart 2016 vanaf 19:30 zal de Sale-a-Bration finale bij mij thuis plaatsvinden. We gaan 2 kaarten maken en de kosten hiervoor bedragen € 5,00 per persoon. Doe je een bestelling van tenminste € 60,00 of meer dan is de make an take gratis. Dit geldt ook als je iemand meeneemt die ik nog niet aan mijn tafel heb gehad.

Hostess Wanted
Vind je het ook leuk om een kaart oid te maken met Stampin'Up! producten of wil je het wel eens een keer proberen, je hebt echt geen ervaring nodig. Dan vind ik het SU-per leuk om eens een keer bij jou een party of workshop te geven. Met 4 personen aan je tafel kunnen we er al een heel leuk feestje van maken en zeker in deze Sale-a-Bration periode. En iedere booking levert sowieso een leuk cadeautje van mij op!!

Wil je meer weten of een afspraak maken via onderstaande gegevens ben ik te bereiken......

Tot Scraps'!
Diana van der Kooij
Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708
email : Dianavdkooij@kpnmail.nl 


1 reacties:

  1. Leuke kaarten en origineel dat jet het cardstock met het glimmer paper hebt gecombineerd. Wordt zo chique!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl