17 juni 2015

#Stampin'Up! *gewoon woensdag Just for You!
Voor deze week ben ik aan de gang gegaan met mijn nieuwe spulletjes en wat word ik blij van de nieuwe vlinderset "Watercolor Wings" maar ook van mijn nieuwe thinlits de "Baker's Box" Ik was zo lekker bezig met deze spulletjes dat ik er gelijk een setje van heb gemaakt.

Wat ook nieuw is, is het Wishper White exclusieve cardstock en het woord zegt het al "cardstock". Echt super mooie zware kwaliteit dus perfect voor je kaartbasis maar ook voor allerlei ander projectjes. Maar met de stempelkwaliteit van het normale wishper white papier. 

De kaart is een trifold en helaas op de foto lastig te zien. Maar hij sluit met een klittenbandje wat ik met de kleine ronde pons gewoon heb kunnen ponsen, ideaal.

Als je de Weekly Deals via mijn blog wel checken dan kan je hiervoor aan de linkerkant op roze E knop klikken. Vrijdag doe ik een nieuwe bestelling......

Tot Scraps'!
Diana van der Kooij
Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708
email : Dianavdkooij@kpnmail.nl


N.B. wil je graag een papieren catalogus.....doe een bestelling en je ontvangt er 1 van in de post of tegelijkertijd bij je bestelling. Maar ophalen kan natuurlijk ook!!

0 reacties:

Een reactie posten

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl