11 augustus 2014

#Stampin'Up! *Happy Birthday


Allorra.....we zijn weer thuis. Terug van een lekkere vakantie in het niet altijd zonnige Toscane (Italië). Maar desalniettemin was het wel een fijne vakantie, want na regen komt zonneschijn. 

Vlak voor mijn vakantie had ik nog een zeer gezellige en geslaagde workshop-party.  Tijdens deze workshop-party hebben we gebruik gemaakt van de Stampin'Up! Thinltis Circle framelits. En dit was mijn uitwerking!!


Bestellingen
Omdat ik weer thuis ben van vakantie kan er ook weer besteld worden. Donderdag 14/8 doe ik een verzamelbestelling. Bij afhalen (Wateringseveld te Den Haag) zijn er uiteraard geen verzendkosten aan verbonden. Heb je een bestelling van meer dan € 75,00 dan zijn de helft van de verzendkosten voor mijn rekening. 

Wil je graag een Catalogus 2014/2014 ontvangen dan kan dat ook. Tegen de verzendkosten stuur ik er graag 1 toe. Uiteraard vergezeld met...........

Stampin'Up! lid worden
Wil je zelf ook lid worden van de Stampin'Up! familie dan kan je je aansluiten in mijn team "Pink Pearls". Je bent meer dan van harte welkom in ons gezellig groepje waar je vooral jezelf kunt zijn. Uiteraard kan je altijd contact met me opnemen voor meer vrijblijvende informatie.

Tot Scraps'! ~Diana~

Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708volg me via mijn facebookpagina Scraps by Diana
of ga naar mijn pinterest voor meer ideeën.


0 reacties:

Een reactie posten

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl