10 november 2013

Stampin'Up! *Christmas Thinlits

Afgelopen week heb ik de nieuwe thinlits van Stampin'Up! ontvangen. Om heel eerlijk te zijn, zag ik het in 1e instantie niet zo (bloos). Maar nu ik er dit weekend mee heb kunnen spelen zijn ze eigenlijk wel heeeel leuk. Geïnspireerd door de bruine varianten van Carmen heb ik deze 2 gemaakt. Ik heb er nog 1 gemaakt maar die is voor mijn inloop-workshop-ochtend van aankomende vrijdag bij mij thuis. Wil je hier meer over weten....dan hoor ik dit graag!!

De stempelsets die ik heb gebruikt zijn de Snowflake Soiree van de carry-over van de seizoens-catty van vorig jaar, Special Season en als achtergrond Dictionary. De prachtige tekst en dan bedoel ik vooral het lettertupe komt uit de variatie tekstenset Delightful Dozen.

Tot Scraps'! ~Diana~

Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708Ook demo worden, kom in mijn team "Pink Pearls"

5 reacties:

 1. heel mooi, die Dictionary achtergrond vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, wat een mooie kaarten heb je weer gemaakt! Heel sjiek wel zo met dat bruin. Ben benieuwd naar de derde in deze serie. Succes vrijdag! Groetjes, Miranda v.d.W.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker bezig hoor Diaan, en het model idee is er al even bij Aniet...zo veelzijdig leuk. Mooie vlokken dus die vrijdag ochtend veel plezier bij jou....xxx

  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig mooie kaarten. Ik heb laatst ook de Dictionary achtergrond mee besteld. Je kunt hem echt overal voor gebruiken.

  groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl