30 juni 2013

Stampin'Up! *Fancy Favor Bigz XL *Catalogus Candy!!


Mijn laatste blogupdate met producten uit de Stampin'Up! catalogus 2012/2013. Uiteraard is het heel erg jammer dat er weer veel producten verdwijnen uit deze catalogus zo ook dit deze Die (stans). Maar hiervoor in de plaats komen er weer andere en ook hele gave, mooie producten.

Dit cadeauzakje heb ik gebruikt op de party van Esmeralda. Omdat iedereen toch weer zijn eigen kleuren en invulling geeft aan haar werkstuk is het toch gaaf om te zien wat de resultaten zijn.


Gelukkig komen de stempelsets 'Oh Hello' en 'That's the Ticket' over vanuit de Spring/summer catalogus. Want ik blijft het een topper vinden. Helaas zullen de gebruikte producten de kleur Baja Breeze, het design papier first edition en de Die Fancy Favor niet meer terugkomen in de nieuwe catalogus.
Vanaf 2 juli zal de nieuwe Stampin'Up! Catalogus ingaan en dat brengt natuurlijk weer een hoop leuks met zich mee. Daarom wil ik onder mijn trouwe bloglezers een catalogus 2013/2014 verloten......Wat moet je hiervoor doen; niet veel, alleen een reactie geven met een motivatie waarom jij een catalogus wil ontvangen en volger worden is een pré. Op 5 juli om 19:00 uur zal ik de winnaar bekend maken.


Tot Scraps'! ~Diana~

Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708
4 reacties:

 1. Waarom wil iemand de catalogus van SU ? Nou omdat het leuk is daar op je gemak eens doorheen te bladeren als je ff niks te doen hebt. Ik heb hem ondertussen natuurlijk al gezien via internet, maar "op papier' kijkt het toch wel makkelijker ;)
  Groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf kaartje nog, jammer dat al die producten eruit gaan! Waarom ik de catalogus wil?? Zodat ik hem gelijk door kan bladeren en er mooie producten uit kan bestellen. En zeker ook leuk voor ons nieuwe Stampin Up clubje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig cadeauzakje, Diana, leuk idee!!!! ze zijn allemaal heel erg mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk z'n rij met mooi's wat zullen jullie weer genoten hebben Diaan. En tja keuzes he ;o) deze is wel heel gaaf hoor oei!

  Warme groetjes,
  Aniet xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl