23 april 2013

Stampin'Up! Regional Event te Almere


gemaakt door Caro

Afgelopen zaterdag 20 april was het eindelijk zover....Het 1e regionale Stampin'up! Event in Nederland. Ik werd al vroeg opgehaald door mijn lieve vriendinnetje Carmen, waar we onderweg Linda nog hebben opgehaald zijn we naar Almere naar het Van der Valk hotel gereden. Daar werden we al opgewacht door onze Up Michelle maar ook door Jenni Pauli en nog een paar andere buitenlandse dames. Daar begon het swappen gelijk al. Want ik wilde zo snel mogelijk een swap van Jennifer Pauli, ben namelijk al tijden een groot fan van haar creatie's en ze is nog super aardig ook ;o)

Uiteraard werden we welkom geheten door Damir, hij is onze Stampin'Up! Nederlander. Vervolgens nog een aantal praatjes over hoe je party's en demo's kan werven en nog wat andere zaken. Na het middaguur konden we gebruik maken van het lunch buffet van het Van der Valk Hotel en dat was toch wel heeeel erg lekker. Ook de Duitse/Engelse collega's hebben hier enorm van genoten.

Onderstaande foto is een groepsfoto van mijn team met daarbij Michelle. Helaas konden Astrid en Esther niet van de partij zijn. Maar ik hoop zeker met een volgende keer dat we compleet zijn.
vlnr Diana, Michelle, Betina en Eveline

Na de lunch hadden we afgesproken om een groepsfoto te maken van de Nederlandse Pinkies. Op deze foto zijn het er al heel wat en in werkelijkheid zijn we met nog meer......helemaal leuk !!

Het middagprogramma bestond uit een panel waar 3 up-lines ( vlnr. Ilona Kozak, Jenni Pauli Axel en Michelle Last) een aantal vragen hebben beantwoord over Stampin'up! het vormen van een team,  e.d. deze vragen werden gesteld door Axel.


Uiteraard hebben we ook nog tijd gehad om creatief bezig te zijn, al mocht van mij die tijd langer zijn. We konden 2 hele leuk projectjes maken. Maar omdat de tijd voor mij te kort was, heb ik de pakketten zo mee naar huis genomen. Dus wordt ooit vervolgd. Eveline heeft wel deze tijd nuttig besteed en heeft 1 van de projectjes wel afgemaakt.


Zoals ik al meer heb geschreven hoort het swappen bij een meeting/training of event bij Stampin'Up! Op onderstaande overzichtsfoto mijn swaps.


Vanaf nu wordt het uitkijken naar het European Convention in Manchester....dat wordt 3 dagen (21, 22 en 23 nov) feest want daar kan iedere demo aan deelnemen. Wil je dit ook meemaken, meldt je dan nu aan als Demo van mijn team. Je mag dan een starterskit uitzoeken ter waarde van € 210,00 en betaal € 129,00 (inclusief verzendkosten).


tot Scraps'! ~Diana~

Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708
1 reacties:

  1. Je bent er weer heerlijk mee onder de pannetjes buuf, geniet maar lekker hoor. De kiek is kicken, en je zult wel genoten hebben.....

    Warme groetjes alles bewonderd,
    Aniet x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl