30 oktober 2012

wordt lid van de Stampin'Up! Ink(t)pad Club'!
Hoe leuk is het om in je favoriete Stampin'Up! kleuren gelijkmatig Ink(t)pads te kunnen verzamelen.

Aanvang 1 januari 2013*

Wat is er zo geweldig aan de Stampin'Up! Ink(t)pads;

De ink(t)pads van Stampin'Up! zijn niet alleen geweldig van kleur, maar de kleur komt exact overeen zoals het op het doosje e.d. wordt weergegeven. Hierdoor zijn de inktpads een verrijking van je stempel assortiment en natuurlijk volledige aanvulling op je cardstock, design papier, markers, enzovoort, enzovoort. De inktpads zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de kleurenfamilie van je keuze. Ook kan je je stempelafdrukje inkleuren met deze inktpads door gebruik van een waterpen, denk hieraan aan inkleuren met distressinkt. Of door gebruik van de Stampin'Up! blenderpen.

De inktpads zijn met ingang van dit stempeljaar vernieuwd. De nieuwe inktpad is voorzien van een foamlaag i.p.v. de viltlaag, waar alle andere stempelinkt merken ook mee werken. Door deze foamlaag wordt de stempel heel gelijkmatig be-inkt. Op de inktpads met de viltlaag moet je normaal gesproken je stempel heen en weer bewegen om de inkt gelijkmatig op je stempel te verdelen. Met deze nieuwe inktpad hoef je eigenlijk alleen met je stempel tap, tap, tap op de pad te doen en de stempel is direct gelijkmatig be-inkt. 

Alle nieuwe Stampin'Up! inktpads zijn voorzien met een sticker waarop de naam van de kleur in 4 talen wordt weergegeven. Je haalt de naam van de kleur eraf in de taal die jij makkelijk vindt en plakt deze op de voorzijde van de pad. Hierdoor zie je in 1 oogopslag welke kleur het is je nodig hebt.

De ink(t)pads van Stampin'Up! hebben een fantastisch systeem. Het is namelijk normaal gesproken beter voor je inktpad dat je deze ondersteboven bewaard. Hierdoor droogt deze minder snel uit. De ink(t)pad van Stampin'Up! is zo ontworpen als je het doosje sluit de inktpad zelf ondersteboven in het doosje zit. Uitdrogen is hierdoor, alleen bij veelvuldig gebruik of door te lang open te laten liggen, zo goed als uitgesloten.

Wat is de Ink(t)pad Club'! 


De Ink(t)pad club is een online club waar je met 8 deelnemers 4 maanden lang 4 inktpads per maand ontvang. Tijdens de looptijd van 4 maanden, ontvang je ook nog éénmalig het bedrag aan € 15,00 vrij besteedbaar aan Stampin'Up! producten uit de lopende seizoens- en jaarlijkse- Catalogus. De kosten voor deze club bedraagt € 29,95 per maand.


Wat moet je doen*

Je geeft je op voor de duur van 4 maanden voor het bedrag van € 29,95 inclusief verzend en handelingskosten door een email te sturen naar Dianavdkooij@kpnmail.nl. Zodra de Ink(t)pad Club'! vol is ontvang je van mij éénmalig de geldende catalogus, mits je deze nog niet hebt ontvangen of van mij gekocht hebt.

Totaal zijn er 50 Stampin'Up! ink(t)pads. Na het verstrijken van de 4 maanden kan je voor nogmaals 4 maanden deelnemen aan de club net zolang dat je de kleurencollectie van jou keuze hebt of misschien wel alle ink(t)pads hebt.

Je ontvangt dus voor 4 maanden, maandelijks 4 inktpads voor het bedrag van € 29,95 per maand. Tijdens deze 4 maanden ontvang je éénmalig € 15,00 vrij te besteden aan Stampin'Up! producten.

Dus waar wacht je op, geef je op voor de Stampin'Up! Ink(t)pad Club door een email te sturen naar: Dianavdkooij@kpnmail.nl

Tot Scraps'! ~Diana~* De volgorde van aanmelden bepaalt de deelname aan de Club.  Bij 8 deelnemers zal de club van start gaan.


3 reacties:

  1. Wat een ontzettend gaaf idee ;o)
    Ik ga er even over nadenken Diaan ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. diaan kan ik me er voor opgeven nog? ik vind het wel leuk met zusje die amerika woont er over gehad en die zei doen is heel mooi spul ( zij heeft alle kleuren dus plus de toren he

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl