6 maart 2011

workshop/opendag Doe A Ding


Gisterenmiddag, na veel wikken en wegen ben ik met mijn jongste Sebastiaan (wilde vrijwillig met mij mee) naar Spijkenisse gereden. Ik had gelezen dat Judith van Ludiec daar zo staan en natuurlijk dat er een hoop heel goede bekende Christa, Cora, Anita, Angela ea. er ook zouden zijn. Toen ik binnen kwam, eerst ff geklets met nog wat meer bekenden, ben ik aan de workshop bij Angela en Monique Lokhorst gegaan. Daar kon je bovenstaande tag maken. Omdat ik alles in huis heb om met distress inkt te kleuren maar ik het eigenlijk nooit doe wilde ik daar toch wat meer van weten en het komt er voor mij gewoon op neer......meer doen !! Uiteraard nog wat tips ontvangen die ik graag wilde weten en hopelijk ga ik hierdoor toch meer de inkt gebruiken, alsmede Peerless want dat is eigenlijk vergelijkbaar. Verders had ik niet veel tijd meer om andere dingen te doen, het was namelijk zo 4 uur. Nog wel even naar de winkel gelopen met 2 hele aardige dames en die winkel ziet er echt schitterend uit en echt voor elk wat wils !!

Op onderstaande foto mijn bescheiden biecht....maar ik ben uiteraard weer het meest blij met mijn twee nieuwe stempels van Different Colors en Sebastiaan met zijn stempel met de letter S (staat helaas niet op de foto).


tot Scraps! ~Diana~

9 reacties:

  1. Nou dat ziet er super uit Diaan! Goed voor weer heel wat uurtjes knutselplezier. De tag is trouwens ook schattig, leuk dat jute!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk hé die tag. Ik heb hem ook gemaakt.

    Leuke stempels heb je weer gekocht. Helemaal super. Leuk je weere ven gesproken te hebben.

    Geniet van je spulletjes.

    XX Mieke

    http://hethobbyhoekje-vanmieke.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke spulletjes heb je gekocht Diaan... Ik vind de stempeltjes van judith ook zoooo gaaf heb er weer wat bij gezet op mijn verlanglijstje!
    Ik heb vrijdag ook de workshop gedaan toen hadden we een hartje met scrappapier en stempel ook ingekleurd bij Monique heb ook zoveel distresjes ga het wel vaker proberen want het resultaat is prachtig! Ik vind jouw tag ook geweldig!

    Xo Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wauw wat een prachtige tag heb je gemaakt!! helaas heb ik geen tijd om naar doe@ding te gaan.. maar ik wil mijn slag slaan op de beurs in
    den bosch.
    groetjes, Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heee wat gaaf!
    Leuke spullies heb je gescoord.

    groetjes van Caro

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wauwie wat een gave spullies zeg ! en prachttag ! groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Schitterend Diana,lief die stempel,mooi ingekleurd.
    Heel mooi papier.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hoi Diana het was leuk je weer tezien, je tag is prachtig geworden en mooi gekleurd Supers.

    Groetjes Suze

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat kleurprobleem heb ik nou ook. Distress en peerless in huis, maar grijp altijd naar mijn potloden. Heerlijke spullen heb je gekocht en van de stempels van Different Colors kun je er niet genoeg hebben. Top is je label!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl