9 juni 2007

Cardkit juni '07


De cardkit van juni is weer verzonden en deze keer met de nieuwe papier lijn van love Elsie. Ik moet eerlijkheidshalve vermelden dat ik de kleuren echt geweldig vindt en het lint ook is om op te eten. maar het papier voor mij heel moeilijk was/is om tot een kaart te verwerken.......De uitdaging deze keer is groter dan ooit ;o) kan ook geen kwaad !! Tot nu toe heb ik dus pas 1 kaartje af dus er gaan er zeker meer volgen, zodra ik ff de tijd heb.
Straks gaan Ronald en ik naar Poeldijk daar zit de verkleedschuur want we hebben vanavond ene Spaansfeest met dresscode :W De jongens gaan gezellig bij mijn zus uitlogeren dus we kunnen mogen nog uitslapen ook ;o)

8 reacties:

 1. Ik heb de CK nog niet, maar zo te zien beloofd het veel goeds. Het kaartje is zeer geslaagd Diana, toch leuk als het een uitdaging is om er wat van te maken en het ook nog hartstikke mooi wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een héle mooie kaart Diaan! Hoop dat het feestje geslaagd is/was. Ben wel erg benieuwd hoe jij er als señorita uit zag, fotootjuuuh please!
  Hugs, Ing;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is zeker leuk om met ander papier te werken dan anders, verleg je je grenzen ook weer he :D! Mooi kaartje Diaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind het een super kaartje Diana! en ik vind deze kit ook een echte uitdaging, echt heel leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Olalala ... hoop dat je een leuk Spaans feest hebt gehad? Je kaartje is in ieder geval super Diaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een prachtig kaartje geworden Diaan!Ik ga me van de week eens op de kit storten. Daar heb ik van het weekend nog weinig tijd voor gehad. Ik denk dat ik bij Carla nog wat papier ga bijhalen, want je komt altijd tekort.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk kaartje Diaan! En ja soms moet er een uitdaging aan een kit zitten toch? Maar je bent hem aangegaan en ik vind je kaartje geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl