5 mei 2007

we're back..........We hebben het onwijs naar onze zin gehad....maar wat een slijtageslag zeg !!! De 1e dag dat we aankwamen konden we gelukkig gelijk onze kamer in en zijn daarna gelijk naar Val 'd Europe gegaan. Eerst wezen shoppen in het outlet gedeelte en daarna hebben we heerlijk gegeten bij een pizzaria in de grote mall. Op de 2e dag waren we lekker vroeg in het park en hebben we eerst in Fantasyland van alles gedaan en daarna natuurlijk voor moeders naar space-mountain gegaan.....helemaal leuk :o) daarna hebben we onze broodjes gegeten en zijn we naar de Disneystudios gegaan.....ik had van mijn collega begrepen dan een halve dag voldoende was en gelukkig had ik goed geluisterd want een halve dag was inderdaad voldoende ;o)..... de auto stuntshow was erg spectaculair en de jongens vonden het ook geweldig en ik vond de airosmith 8-baan helemaal te gek :o) daarna weer ff terug naar het park gelopen voor de 8-baan in frontierland samen met Thomas, die vond hij ook helemaal leuk en die hebben we de volgende dag maar gelijk als 1e gedaan want we hadden ruim een uur staan wachten :w die dag hebben de rest gedaan wat we nog niet gedaan hadden en natuurlijk naar de once upon a dream parade gekeken. Echt een prachtige parade. We zaten op een soort tribune, Thomas en Sebastiaan zaten helemaal vooraan en Thomas heeft ook nog super mooie foto's gemaakt (zie bovenstaande foto) Vervolgens nog wat atracties op herhaling gedaan, maar toen was de kaarsje bij ons allemaal aardig uit.....nog een hapje gaan eten in de village en op weg naar de bus en auto gegaan. We hebben onwijs mazzel gehad met het weer, want het begon enorm regenen met onweer en bliksem dus een betere timing konden we niet hebben. Het is zeker voor herhaling vatbaar (over een paar jaar ;o))

3 reacties:

 1. Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben Diaan:-D De boys en hun papa zien er in ieder geval zeer relaxed uit hihi. Jullie hebben zeker mazzel gehad met het weer:-D
  Hugs, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heeee Diana leuk dat je er weer bent en fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihihi, gaaf he Space Mountain, is ook mijn favo :D! Wat fijn dat jullie het zo geweldig gehad hebben, met mooi weer erbij :D! Hier kunnen je boys nog lang van nagenieten (en mamma en pappa ook :p)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl