17 maart 2007

creadoe Rijswijk

Gisterenochtend (16-03-2007) had ik met Carmen afgesproken om naar "de beurs"te gaan. Ik in de motregen in regenpak naar de "Darlingmarket"gefietst. Wat bleek; stond me daar toch een rij zeg !! die had ik dus niet verwacht op vrijdag. gelukkig 3 kassa's open, dus het schoot lekker op, gelijk maar een kaartje voor Carmen gekocht, die stond wonderbaarlijk ook nog in de file en de parkeerplaatst was ook al vol :o( Ondertussen op het wachten op Carmen en Aiden heb ik Christa gebeld en die kwam met de andere meiden effe een bakkie doen, lekker gekletst en Carmen was gelukkig ook gearriveerd .
En toen gingen we, allebei vol verwachting natuurlijk ;o) We zijn gelijk de scrapkant van de hal ingedoken en zijn er alleen uitgekomen voor de lunch. Op zich viel het aanbod qua nieuwigheidjes een beetje tegen. Maar we hebben allebei onzettend leuke aankopen gedaan. Al met al een zeer geslaagde dag die toch eigelijk veel te kort was.
Bij thuiskomst hoopte ik al dat mijn bella's gearriveerd zouden zijn maar helaas (ook vandaag nog niet). Maar wat bleek. (Ronald had ze verstopt) kreeg ik van Sebastiaan mijn Magnolia's. Die waren wel op de mat gevallen.... jippie...mijn weekend kan niet meer stuk ;o)

10 reacties:

 1. Ja wat hebben we ingeslagen he Diaan! Nou, ik vond het in ieder geval super geslaagd. Ben benieuwd naar je creaties hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Diana,
  Ik heb eindelijk de tijd genomen om op mijn gemak je nieuwe weblog te bekijken.
  Het ziet er mooi uit,maar het lijkt toch veel op je weblog bij clubs.
  Ik wens je heel veel succes en kom zeker regelmatig bij je langs.
  Groetjes,Yvonne.(Yvonne54)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heee Diana, leuk je blog hoor!, ik heb het ook geprobeerd maar dat bloggen is niks voor mij;) maar kom zeker nog vaker bij je kijken:P vind het wel leuk om bij anderen te lezen:p
  en leuke spullen heb je gekocht zeg !
  veel plezier ermee!
  groetjes Janny (niek-janny)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihihi...ja we hebben goed ons best gedaan. Ik vond het ook super geslaagd enne die "creaties"zie je vanzelf verschijnen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoii Yvonne, leuk dat je me gevonden hebt!! Persoonlijk vindt ik deze blog heel anders en hoop ik andere freubelaars te treffen.
  dank je wel en lijkt me hartstikke leuk om je vaker te "zien".

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe bij jij hier nou weer terecht gekomen Janny ??? onwijs leuk :P tja ik moet zien of deze wel wat voor mij is ;o) maar vooralsnog vindt ik het harstikke leuk, alhoewel ik niet super actief er in ben hoor ;o)

  dank je wel, ben ook heel blij met mijn nieuwe spulletjes ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha, die mannen van jou hebben wel humor, hebben ze nog nooit gehoord van "kom niet tussen een vrouw en haar stempels?" ;) Je hebt leuke dingen gekocht Diaan, veel plezier ermee :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hihihi ik weet niet eens meer hoe ik hier terecht ben gekomen, via een andere blog geloof ik;)
  wel leuk al die bloggers, ik heb inmiddels Erica en Carmen ook ontdekt, nu kan ik jullie lekker allemaal stalken *lol*
  Maar ook leuk om ideeen op te doen hoor!
  groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg hé Eer, die mannen van mij .....zij vonden het wel lollig ;) denk dat ze nu wel weten dat ze niet tussen mij en mijn stempels komen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hihiihi.....nou Janny je stalkt maar hoor !! Ik weet waar je woont :P:P

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl