17 januari 2016

#Stampin'Up! Sale-a-Bration make en takeAfgelopen donderdag had ik een make en take voorbereid voor de lancering van Sale-a-Bration maar ook voor de Spring/Summer catalogus. Helaas ben ik toch niet zo goed in die make en takes het is namelijk meer een kleine workshop geworden. Maar het was uiteraard weer erg gezellig en het inkleuren met onze inkt ging ook boven verwachting goed en dat is altijd leuk.

donderdag 28 januari 2016 heb ik een grotere workshop waarin ik op meer ins and outs in ga van het kleuren met Stampin'Up! inkt. Er is nog plek maar vol = vol 
Dus geef je nu op!!

Wordt ook lid van mijn team t/m 31 maart 2016 hebben we een fantastische aanbieding!! 
Wat betekent deze aanbieding: je zoekt een productpakket uit voor precies 220€ en je betaalt er 129€. Wat in dat pakket zit is helemaal jou keuze.......dat kan dus variĆ«ren van inkt, papier, bundels en zelfs de Bigshot is een mogelijkheid. Het enige wat je hiervoor moet doen is lid worden van mijn team. Zijn er addertjes onder het zogeheten gras........NEE.
Wil je meer weten klik op bovenstaande pagina en daar leg ik beknopt het een en ander uit. Maar bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Tot Scraps'!
Diana van der Kooij
Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708
email : Dianavdkooij@kpnmail.nl 

Built for Free Using: My Stampin Blog


0 reacties:

Een reactie posten

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl