11 maart 2015

#Stampin'Up! *gewoon Woensdag met Kinda Eclectic


Gewoon woensdag
Vandaag had ik mijn maandelijkse inloop woensdagochtend. Op verzoek van 1 van de dames hebben we de stempelset Kinda Eclectic gebruikt. Ik had deze kaarten voorafgaand voorbereid en wat kleurt deze set geweldig goed met de in colors van 2014-2016 dus ook met het nieuwe Sale-a-Bration Accesory pack. 

De tekst heb ik op een stukje vellum gestempeld en dit voorzichtig met de heatgun gedroogd en opgeplakt met de tombow lijm. Deze lijm droogt nagenoeg transparant op, dus meer dan geschikt om met het vellum te gebruiken. De blaadjes van de rechter kaart heb ik met de stamp-off techniek gedaan. 

Verzendkosten
Omdat dit de laatste Sale-a-Bration maand geef ik 50% op de verzendkosten als je een SAB bestelling plaatst. Dat wil zeggen bestellingen vanaf tenminste 60€.

Say Goodbye Sale-a-Bration 
Vrijdag 27 maart een Say Goodbye Sale-a-Bration workshopavond van 19:30 tot 10:00. Kosten per persoon 5,00€  We gaan met de producten uit de SaB folder briefpapier met envelop maken en een paar kleine  felicitatie kaartjes in dezelfde stijl.
Tevens zullen al mijn Sale-a-bration restanten worden verloot onder de deelnemers.


*Reserveren kan t/m 20 maart '15

Bloghop 
Graag wil ik je ook nog attenderen dat we vrijdag en zaterdag met een aantal Nederlandse Stampin'Up! demonstratrices de "Still Sale-a-Brating bloghop hebben. Vrijdag vanaf 9 uur zal hij starten bij Mariska (http://www.stempelfeest.blogspot.nl/) en Zaterdag dezelfde tijd bij Carmen (http://www.caringforstamps.blogspot.nl/). Ik heb mezelf voor de zaterdag ingedeeld.

Tot Scraps'! Diana


telefoon: 06-41226555 / 070-3935708

2 reacties:

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl