20 maart 2010

Kerstkaarten in de Lente !!


Het is vandaag het begin van de Lente.....en ik denk dat we daar allemaal wel aan toe zijn na zo'n lange en koude winter. Zoals bij een hoop van ons probeer ik het hele jaar kerstkaarten te maken (4 per maand) en vooralsnog lukt dat me aardig.....Vooral met dit fleurige kerstpapier van My Minds Eye's wat dan ook niet echt kerstig is. Omdat ik de 4 kaarten achter mekaar maak vindt ik het leuk om ze allemaal een zelfde uitstraling te geven...dit keer door het gebruik van hydendria's !!

~Happy spring time Diana~





18 maart 2010

Spring Wishes


Dit doosje gevuld met heerlijke paaseitjes heb ik gemaakt voor mijn Cambrigde consulente.......Het doosje komt nog uit de Cardkit van februari en is super schattig...tis nl. maar 6,5 x 6,5 cm !!
~Diana~
14 maart 2010

*Door Country Rubber Stamps* de laatste DT cards !!





Dit zijn mijn laatste DT kaarten van deze serie stempels die ik had ontvangen van Door Country Rubber Stamps !! Ze gaan van de week in een vlop richting de USA.....Ze hebben al gevraagd of ik klaar ben voor een volgende ronde stempels.....maar dat gaat me iets te snel. Effe voor mezelf freubelen lijkt me ook wel weer lekker !! Al ik moet deze maand nog 4 kerstkaarten maken ;o)
~*~
These are my last DT cards with this serie stamps I recieved from Door Country Rubber Stamps !! This week they are going in a envelop to the States......Now I'am going to do some crafting for myself...although I have to make this month 4 x-mas cards ;o)

~Thanks Diana~