12 november 2016

#Stampin'Up! OnStage 2016 een week laterHet is inmiddels een week geleden dat OnStage Local in Amsterdam plaats vond. Ik had in 1e instantie niet heel veel zin maar naar mate de dag dichterbij kwam ging het gelukkig toch weer kriebelen. En wat een super leuke dag heb ik gehad. Ik ben weer helemaal opgeladen om mijn Business weer nieuw leven in te blazen. Dus heb je een Bestelling; een Vragen- Verlanglijstje of wil je ook Demonstratrice worden??? kom maar op ik ben er klaar voor.....

Spring/Summer Catalogus
Zoals je aan de foto's kunt zien zijn weer verwend met tassen en nog een 3-tal stempelsets. Maar ook heb ik 5 Spring/Summer catalogussen ontvangen om deze uit te delen aan dames/heren die nog geen klant bij mij zijn maar wel willen worden. Dus ben je die nieuwe klant dan heb ik in december een Spring/Summer catalogus voor je klaar liggen. ennuh het mogen natuurlijk er veel meer zijn dan 5!!
Dianavdkooij@kpnmail.nl


Mijn Swaps 


Ik had niet heel veel swaps gemaakt (17 stuks), want ja je moet ze ook allemaal weer mee naar huis nemen. Voor mijn swap heb ik gebruik gemaakt van het Neutrals Designer series paper pack. Dit is een geweldig blok met design papier van wel 40 vellen van 12x12" inch. Als stempelset heb ik gekozen voor Designer Tin of Cards, de harten pons en Fabulous Foil Designer Acetate (blz 175) en niet te vergeten een altijd een stukje touw en dit is het Calypso Coral Thick Baker's Twine.

Dit is mijn special Swap voor Michelle Last mijn Teamleader die in de overal top 100 nummer 3 is!!
Alleen hierbij heb ik Hello You Thinlits toegevoegd en een golden tread.


Dit zijn mijn very special Swaps voor mijn teamleden die ook naar Amsterdam zijn gekomen.

November maand actie maand!Voor de maand november komt er een hele mooie actie aan; 25% korting op een heleboel speciaal geselecteerde stempelsets. Daarbij komt er ook een super gave nieuwe thinlitset uit. Op de actie pagina kan je uitgebreid alles hierover terugzien. (zie bovenstaande pagina's)

De gebruikte materialen kan je natuurlijk via mij bestellen........

Tot Scraps'!
Diana van der Kooij
Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708
email : Dianavdkooij@kpnmail.nl 

1 reacties:

  1. Leuk bericht Diana was een super dag en nog bedankt voor je heerlijke bonbons en leuke verpakking xx

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl