9 maart 2016

#Stampin'Up! gewoon woensdag met Giveaway!!Voor een speciaal iemand heb ik dit kaartje gemaakt. Het is een "Kraft Tag a Gift Bag" die ik met de embossing folder "Softly Falling". Maar het allerleukste is toch de nieuwe Sale-a-Bration stempelset "Pedal Pusher" die ik gebruikt heb. In het zakje heb ik natuurlijk ook nog een kaartje gemaakt om mijn boodschap op te schrijven.

De kleuren die ik gebruikt heb in inkt en papier zijn Rose Red, Blushing Bride en Crumb Cake.
Onder mijn nieuwsbrief lezers had ik een Giveaway toegezegd en omdat ik maar 1 reactie heb ontvangen is Gwen ook gelijk de winnaar van deze Give Away.... Gefeliciteerd !!Tegelijkertijd heb ik een nieuwe Giveaway en dat is de SaB stempelset Sky is the Limit*. Wat moet je doen om deze stempelset te ontvangen. Zoals gebruikelijk niet veel. Reageer hier of op mijn Facebook site. 

Volgende week woensdag zal ik de winnaar bekend maken!!
*de stempelset is gebruikt door mij
Op Vrijdag 25 maart 2016 vanaf 19:30 zal de Sale-a-Bration finale bij mij thuis plaatsvinden. We gaan 2 kaarten maken en de kosten hiervoor bedragen € 5,00 per persoon. Doe je een bestelling van tenminste € 60,00 of meer dan is de make an take gratis. Dit geldt ook als je iemand meeneemt die ik nog niet aan mijn tafel heb gehad.

Hostess Wanted
Vind je het ook leuk om een kaart oid te maken met Stampin'Up! producten of wil je het wel eens een keer proberen, je hebt echt geen ervaring nodig. Dan vind ik het SU-per leuk om eens een keer bij jou een party of workshop te geven. Met 4 personen aan je tafel kunnen we er al een heel leuk feestje van maken en zeker in deze Sale-a-Bration periode. En iedere booking levert sowieso een leuk cadeautje van mij op!!

Wil je meer weten of een afspraak maken via onderstaande gegevens ben ik te bereiken......

Tot Scraps'!
Diana van der Kooij

1 reacties:

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl