18 februari 2015

#Stampin'Up! #Projectlife gewoon op woensdag


Afgelopen jaar in Oktober '14 was in Brussel de jaarlijkse Stampin'Up! convention  en achteraf de laatste in deze vorm. Hiervan heb je waarschijnlijk toentertijd het een en ander vast van meegekregen. Omdat ik natuurlijk zo vlot ben (#not) heb ik me eindelijk aan project life van Stampin'Up! gewaagd. Het leek me leuk om met mijn convention foto's te beginnen en ik moet zeggen het is hartstikke leuk. Al is het uitzoeken van de foto's wel een klusje omdat het natuurlijk wel moet passen en ik er leuk op moet staan. Van een aantal bladzijde heb ik foto's gemaakt om een indruk te geven hoe zo'n album e.d. van project life eruit ziet.


de 1e dag hebben we Brussel in een vogelvlucht bekeken en Vlaamse frites gegeten (heerlijk)


ook op de 1e dag was er de silver 2 reception waar ik mijn SU naamstempel heb gekregen en we met alle S2 pinkies of hoger een groepsfoto hebben gemaakt


Dag 2 was van alles maar het hoogte punt is toch wel Award night. Lekker opdoffen en samen zijn met mijn team (Astrid en Lia) en andere teams/demo's 

Natuurlijk hebben Carmen en ik onze statie foto laten maken, is weer eens wat anders dan een selfie. Wat natuurlijk ook echt zo leuk was dat we een Pinkie groepsfoto hebben met Shelli. 


Wil je bestellen of meer informatie dan hoor ik het graag en vergeet natuurlijk niet dat het nog altijd Sale-a-Bration is. Bij besteding van iedere 60€ een gratis Stampin'Up! product uit de speciale SAB gids.

Tot Scraps'! Diana

telefoon: 06-41226555 / 070-3935708


1 reacties:

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl