21 september 2014

World Card Making Day event 4 oktober

4 Oktober is het World Cardmaking Day! Om deze dag feestelijk en in stijl te vieren verzorg ik samen met Carmen, Inge en Janneke een evenement welke helemaal in teken staat van het kaarten maken!

Hieronder vast een kleine glimp van de workshop die ik ga geven op deze dag...;-) De komende woensdag zal het laatste tipje van de sluier oplichten van wat er gemaakt gaat worden.4 oktober word een hele dag gevuld met verschillende complete workshops gegeven door een ieder van ons, je kunt tips en trucjes opdoen, er is een loterij en diverse leuke verrassingen. Kortom een gezellig en creatief dagje uit! Het enige wat je zelf meeneemt zijn basismaterialen zoals een mat, snijapparaat, lijm etc. Aanvullende materialen zoals een pons of stansmachine staan in het lokaal klaar zodat je die kunt gebruiken. Je krijgt ook een werkbeschrijving van de kaart(en) zodat je thuis het project eventueel nog een keer kunt maken.


Heb je ook zin  om te komen, geef je dan nu op bij wcmddelft@gmail.com. Het lijkt ons geweldig om met jou deze dag te vieren! Maar doe het snel want per 25 september sluit de inschrijving hiervoor.

 ~Diana~


0 reacties:

Een reactie posten

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl