23 mei 2014

#Stampin'Up! *Starburst Sayings


Ik weet niet of je wel eens door mijn blogrol (zie de linkerzijde) gaat...zelf doe ik dat natuurlijk wel om te zien wie waar door geïnspireerd raakt. Maar ook wat mij kan inspireren om lekker te freubelen. Nu kwam ik door Inge en haar kaart in aanraking met de uitdaging van het SU-per Challenge blog

Hierdoor ben ik dus geïnspireerd geraakt en heb ik deze kaarten gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van de stempelset Starburst Sayings en de bijbehorende framelits. 


 


Stampin'Up! Newsflash: 
Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en hobbymaterialen met korting te kopen ? Of wil je een eigen business starten? Dan is dit misschien iets voor jou....Vanaf 28 mei kan je vier weken lang extra voordelig instappen als demonstratrice. Je betaalt 65 euro en mag dan voor 70 euro producten uitkiezen uit de lopende catty's. Wil je liever instappen maar voor standaard prijs dan kan dat ook. De starterskit kost dan € 129  en dan mag je voor maar liefst € 175  aan Stampin' Up! producten uitkiezen.

Heb je vragen over deze actie of over het worden van demonstratrice, dan kan je via onderstaande gegevens vrijblijvend informatie vragen. 

BoGo Party
Het zal niemand ontgaan zijn dat we het einde naderen van deze catalogus en dat er weer een heel nieuw Stampin'Up! seizoen voor de deur staat. Uiteraard ga ik weer, net als vorig jaar, een "BoGo"party* houden. Dus hou mijn blog in de gaten voor de data, of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief door een email te sturen.


Tot Scraps'! ~Diana~

Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-39357081 reacties:

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl