24 januari 2014

Stampin'Up! *Sale-a-Bration 2014


Morgen vanaf 9 uur hebben we een Pinkies bloghop en deze staat geheel in het teken van, hoe kan het anders, Sale-a-Bration. Om hier alvast nog weer een voorproefje op te nemen heb ik deze doosjes gemaakt met de geweldige SU envelop-punch-board (€ 22,95). Ik heb werkelijk waar nog nooit zo snel en zo makkelijk een doosje gemaakt. De keuze welke je wilt maken is moeilijker. 

De Sale-a-Brations producten die ik gebruikt zijn is de You're Lovely stempelset en het touwtje komt uit de Sweet Sorbet Accessory pack. Aangezien ik nog altijd van de touwtjes ben kon die natuurlijk niet uitblijven!!

Wil je ook gebruik maken van Sale-a-Bration (SAB) dan kan je over de periode van 28 januari t/m 31 maart 2014 kan je bij besteding van iedere 60€ een gratis product kiezen uit de speciale SaB flyer. Dus bij 120€, 2 items enz. enz. 

Wil je de flyer ontvangen dan kan je me een mailtje sturen. Maar wil je gelijk een bestelling plaatsen dat kan natuurlijk ook. Ik ontvang dan graag hiervan een mailtje met daarbij de artikelnummers. Vanaf 28 januari kan je natuurlijk ook rechtstreeks je bestelling plaatsen in mijn winkeltje.


Tot Scraps'! ~Diana~

Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708Ook demo worden, kom in mijn team!!

1 reacties:

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl