21 augustus 2013

Stampin'Up! *Cadeaulabel


Ik schrijf het wel vaker; maar wat zijn de producten van Stampin'Up! toch veelzijdig. Voor mijn vakantie wilde ik dit cadeau (met inpakpapier van de Ikea) toch nog op-pimpen met een kaart of iets dergelijks. Zoals je kan zien heb ik een label gemaakt met de nieuwe framelits "Chalk Talk". De stempelset met bijpassende pons is een bundle "flower shop" geheten. Ook weer een must om te hebben, want je hebt in de tijd van een kwartier een label gemaakt met een paar andere SU extra's. 

Misschien overbodig maar als je een stempelparty wil geven, dan ontvang je bij een bepaald bedrag aan omzet "hostess credits" (zie blz 201) met deze credits kan je uit de catalogus gratis items uitkiezen. Maar je kan ook heel voordelig vooraf uitgekozen hostess sets kiezen. Ik moet zeggen dat er voor deze catalogus echt onwijs leuke sets geselecteerd hebben. Op de label heb ik ook gebruik gemaakt van zo'n set, Banner Greetings (zie hieronder). Deze set heeft een waarde van € 16,95 in clear maar met je hostess credits kost deze € 9,00 in clear.

Wil je ook van 1 van deze sets verdienen dan kan je uiteraard een stempelparty geven. Je kunt via onderstaande gegevens contact met mij opnemen. Heb je hier geen interesse in, dan kan je ook een individuele (of met een clubje) bestelling doen van tenminste € 200,00 want dan heb je namelijk al recht op een bedrag van € 30,00. Ook heb ik een stempelclub (klik aan om meer te lezen hierover) en bij voldoende leden worden de bijbehorende hostess credits op datum van aanmelding verdeelt. 

Banner Greetings 

 Tot Scraps'! ~Diana~

Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-39357081 reacties:

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl