23 juni 2013

Stampin'Up! *Cadeau zakje/tasje/doosje......


Afgelopen periode heb ik het heel druk gehad, niet alleen met het geven van party's maar ook met het verzorgen en berijden van mijn bijrijpaard, Dinnee. Dat is natuurlijk onwijs leuk allemaal maar daardoor heb ik een paar steekjes laten vallen door even niet up-to-date houden van mijn blog. 

Op mijn laatste party van dit catalogusseizoen hebben we dit Cadeau zakje/tasje/doosje gemaakt. Omdat het maken van dit zakje/tasje/doosje voor de 1e keer best wel bewerkelijk is heb ik een uitgebreide werkbeschrijving hiervan gemaakt. Helaas is de stempelset French Follaige meer dan compleet uitverkocht. Maar uiteraard kan je ter vervanging andere scriptstempels en/of wheel gebruiken.

Het is natuurlijk geen zakje/tasje/doosje als er geen inhoud in zit. Dus we hebben nog een heel lief klein kaartje gemaakt met passende envelop. Maar uiteraard is dit natuurlijk heel goed te gebruiken om een cadeaubon, bonbons o.i.d. in te doen. Voor de gene die mijn nieuwsbrief niet ontvangen en dus ook de werkbeschrijving niet ontvangen. kan deze natuurlijk bij mij opvragen. Dan deel ik deze graag met je.

Graag wil ik je nog wijzen op onderstaand bericht over de Buy one Get one free actie op 3 juli aanstaande bij mij thuis. Voor de ochtend zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar.


Tot Scraps'! ~Diana~

Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708
4 reacties:

 1. Erg gaaf tasje heb je gemaakt en ook de bijpassende kaart is erg mooi geworden. Echt heel mooi gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er prachtig uit! Ik wil je nieuwsbrief ook wel ontvangen. Chalbesma@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe geweldig is dit toch weer buuf, heerlijke stempel keuze en wens je weer veel plezier ;o)

  Warme groetjes,
  Aniet xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er weer erg gaaf uit !

  Groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl