20 mei 2013

Stampin'Up! *Tante Lenie 80 jaar!!
Vorige week is mijn tante Lenie 80 jaar geworden en omdat te vieren heeft ze een feestje met BBQ gegeven in de haven van Wassenaar. Nooit geweten dat Wassenaar überhaupt een haventje heeft, maar een heel gezellig plekje.  Ze had alle neven en nichten uitgenodigd en die waren op mijn broer en oudste neef ook aanwezig. Hartstikke leuk en heel gezellig!!

Het bovenstaande "doosje" heb ik gemaakt met de Stampin'Up! Fancy Favor bigz Die en gevuld met bonbonnetjes en een financiële bijdrage. Het doosje heb ik opgeleukt met o.a. de stempelset French Foliage en de papierlijn Birds of a Feather.

Mijn jongens waren niet "uitgenodigd" en daarom heeft mijn nichtje Debby en aan vriend Delano op hun gepast (bedankt!!!). Omdat zij zelfgemaakte kaarten e.d. altijd erg leuk vindt, heb ik deze kaarsen voor haar opgeleukt en hoe handig is de stempelset Oh, Hello hiervoor.


Tot Scraps'! ~Diana~

Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708
3 reacties:

 1. Wat prachtig gemaakt.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke cadeautjes Diaan ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk cadeautje en een gaaf bedankje! Echt leuk gemaakt en ik neem aan dat de ontvangers er ook echt heel blij mee zijn :) zou ik wel zijn in ieder geval!
  Groetjes Miriam

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl