20 april 2013

*Stampin'Up! Swaps voor het Regional Event Almere...

 


Vandaag (20/4) is het regionale event van Stampin'Up! in Nederland. Omdat het hier de 1e keer is is het natuurlijk hartstikke spannend. Omdat Stampin'Up! staat voor "Inspire, Create, Share wordt er van iedere demo verwacht te swappen*. Je hoeft uiteraard niet meer swaps te maken dan jij wilt ontvangen. 


*Wat is swappen: dit zijn kaartjes, doosjes of andere projectjes die gemaakt worden met uitsluitend Stampin'Up! producten. Ook voorzie je je item met een producten lijstje. Doordat jij dit gaat ruilen (share) met elkaar heb je thuis een item waardoor je geïnspireerd (inspire) raakt. Maar ook kan je hierdoor een heel ander item creëren (create). 

De kaartjes (26x) heb ik gemaakt om te swappen met een aantal andere Demo's. The lunchbag heb ik gemaakt voor mijn Up (Michelle), zij is uitgenodigd is om in Almere aanwezig te zijn en om ???. In het zakje heb ik een bonbonzakje gedaan met 2 chocolade zoenen en ik realiseer me dat ik geen foto hiervan heb gemaakt (grrrr). 

Ik heb gebruikt van mijn nieuwe favoriete kleur Rich Razzleberry en een combinatie van 3 stempelsets nl.: Field Flowers, Creative Elements en Papillon Potpourri. Verder nog alles wat in de huidige catalogi terug te vinden is.

Ook wil natuurlijk iedereen weten hoe je heet zonder dit te vragen. Oftewel het verzoek om een name badge te maken van ook weer uitsluitend Stampin'Up! producten. Hieronder staat mijn name badge. De "D" heb ik  met de Moring Post alfabet in versafine gestempeld en vervolgens met zwart emboss poeder geembossed. De bagde heb ik gemaakt met de Apothecary Accents framelits. De achtergrond stempel is van Creative Elements set en de andere artikelen zijn ook weer terug te vinden in de huidige catalogi.

Natuurlijk zal ik verslag doen van hoe de dag verder verlopen is en of er misschien nog iets nieuws te melden is wat gemeld mag worden ;o) Fijne dag !!


 
tot Scraps'! ~Diana~

Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708
2 reacties:

  1. Mooie kaartjes en ook een mooie paperbag !
    Veel plezier vandaag en ik verwacht uiteraard wel een verslagje, graag met heel veel nieuwtjes.....
    Groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was leuk je te ontmoeten. Leuke swaps heb je gemaakt en een prachtige lunchbag! Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl