Pagina's

4 april 2013

*Stampin'Up! kleuren nieuws en de petite curly label pons.


Stampin'Up! gaat met ingang van het het nieuwe stempeljaar een aantal kleuren vervangen, verplaatsen en zelfs opnieuw leven in blazen. Op bovenstaand overzicht staan alle nieuwe kleuren op een rijtje. onderstaand overzicht geeft weer welke kleuren er helaas zullen verdwijnen, maar ook waar de nieuwe kleuren terugkomen. In dit leuke filmpje wordt alles duidelijk uiteengezet.

* discontinued wil zeggen "stopgezet".

Wil je de kleuren die gaan verdwijnen toch nog hebben, dan kun je deze uiteraard nu nog bestellen. Maar hiervoor geldt wel OP = OP!! Volgende week ga ik nog een bestelling doen, wil je meebestellen dan kan dat uiteraard. Voor de verzending van bijvoorbeeld 4 inktpads zijn de kosten hiervoor € 2,16.

De nieuwe kleuren zijn vanaf 1 juli 2013 verkrijgbaar!!


Hoe leuk is de Petite Curly Label en hoe leuk is het dat deze vanaf nu ook los verkrijgbaar is. Ook zal deze pons zijn opwachting maken in de nieuwe Catalogus van Stampin'Up! Deze pons is vooral leuk in combinatie met de stempelset Ciao Baby! uit de spring/summer catalogus.Maar let op! ook de aquarel potloden en de krijtjes (Water color pencils and Crayons) zullen uit het assortiment verdwijnen. Maar gelukkig hebben we de Markers nog *lol*


tot Scraps'! ~Diana~

Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice
telefoon: 06-41226555 / 070-3935708
0 reacties:

Een reactie posten

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl