11 november 2010

Card Art # elfde van de elfde waanzin #

 elfde van de elfde waanzin


OMDAT VANWEGE DE HOEVEELHEID BEZOEKEN DE SITE OVERBELAST WAS EN DE MEESTE MENSEN NU AAN HET WERK ZIJN MAKEN WIJ GEBRUIK VAN EEN KLOK MET WIJZERS. 11UUR VANAVOND VALT DUS OOK BINNEN DE ACTIE!

vandaag 11.11.2010 start om 11.11 uur het carnavalsseizoen. En wij hebben om dit te vieren een waanzinnige actie bedacht.

Zolang er 11 in de klok staat betaald u, mits u 11 artikelen bestelt, hier het waanzinnige bedrag van 11,11 EUR voor. Dit geldt voor ALLE artikelen die u kunt vinden in de webshop.


Een voorbeeld:
Op 11 november 2010 om 11.02 uur besteld u 6 stempels, 2 velletjes stickers, en 3 stuks embellishments.


In dit geval valt uw bestelling binnen de actie en betaald u 11.11 EUR voor deze artikelen. Uiteraard zijn alle combinaties mogelijk!

Er zijn echter wel een aantal voorwaarden: deze actie geldt niet op samengestelde pakketten of kits en is exclusief verzendkosten. De werkelijke verzendkosten volgens TNT tarief worden in rekening gebracht.

Indien artikelen uitverkocht zijn dan wordt voor de artikelen die niet meer op voorraad zijn 1,01 EUR in mindering gebracht.

DEZE ACTIE GELDT ALLEEN OP 11.11.2010!

Ik zou zeggen sla je slag en kom naar de winkel van Card Art dit kan je niet missen....zeker nu met de Sint en Kerst in het verschiet !!

0 reacties:

Een reactie posten

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl