18 augustus 2007

al weer thuisWe zijn sinds woensdag weer thuis van onze vakantie aan het Gardameer in Italie. De omgeving van het Gardameer is super leuk en vooral mooi. Omdat het daar al een geruime periode erg droog is, is het meer nogal uitgedroogd en zodoende niet erg lekker om in te zwemmen:W. De camping had gelukkig een schitterend zwembad dus de jongens hebben daar met volle teugen van genoten en wij natuurlijk ook. Natuurlijk ook naar Verona geweest (zie onderste foto). Ik was daar voor het laatst 17 jaar geleden geweest maar het tis nog steeds een prachtige stad en zeer indrukwekkend. Verders hebben we heerlijk gelezen en uitgerust om onze aanstaande verbouwing hopelijk goed te doorstaan ;o)

7 reacties:

 1. Welkom thuis en fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten Diaan:o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig dat je er weer bent:D! Wij hebben verleden jaar een nachtje in Verona overnacht toen we naar Toscane gingen. Het is inderdaad een hele mooie stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. welkom thuis Diana en fijn dat jullie het naar de zin hebben gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie wel :D

  Verona is inderdaad echt een aanrader als je in dat deel van Italie bent......

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's Diaan, en wat een heerlijke tijd hebben jullie gehad zo te horen :D! Ik hoop dat het genoeg is geweest, anders na de verbouwing nog een weekje of twee? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thanx Eer, Ik ben bang dat er geen vrije dagen meer over zijn :W ach kan ik beter genieten van ons "nieuwe"huis ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij hebt ook een hele mooie blog Diana!! Zo te lezen hebben jullie het fijn gehad in Italiƫ!.Ik ga je linkje op mijn blog plaatsen. Fijne dag!
  Ps. De namen van onze blogs lijken wel veel op elkaar, daar had ik geen idee van toen ik mijn naam koos.Ik hoop niet dat je het een bezwaar vind.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and I love reading your comment.

Dank je wel voor langskomen en ik lees graag je reactie.

Tot Scraps'!~Diana~
Dianavdkooij@kpnmail.nl